Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
We send seeds to the countries of the European Union. Contact us to determine the cost of delivery: sklep@ogrodniczowiniarski.pl
Nasiona na kiełki KOZIERADKA 20g Toraf
Mają bardzo wyjątkowy, orientalny gorzkawo-orzechowy smak i aromat. Zalecane są dla osób cierpiących na chorobę wrzodową. Wspomagają trawienie pokarmów oraz wydzielanie soku trzustkowego, żołądkowego i jelitowego.
Dostępność: powyżej 20
Wysyłka w: 24 godziny
Kiełkownica na kiełki
Naczynie do kiełkowania nasion. Trzy poziomy do równoczesnego kiełkowania trzech rodzajów kiełków.
Dostępność: brak towaru
Nasiona na kiełki RZEŻUCHA 30g
Dostępność: powyżej 10 - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki RZODKIEWKA CHINA ROSE 20g
Dostępność: powyżej 10 - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki BROKUŁ 100g
Duże ekonomiczne opakowanie 100 g
Dostępność: powyżej 10 - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki FASOLA MUNG 50g
Dostępność: powyżej 10 - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki GORCZYCA CZARNA Toraf
Gorczyca czarna zawiera w swoim składzie większą ilość fitoncydów o właściwościach bakteriobójczych oraz witaminy B2, która wzmaga procesy odpornościowe w organizmie, niż pozostałe gatunki gorczycy. Są łatwiejsze w uprawie od gorczycy białej ponieważ w czasie kiełkowanie wydzielają znacznie mniej śluzu.
Dostępność: 9 sztuk - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki KALAREPA CZERWONA 10g
Nasiona kalarepy czerwonej kiełkują łatwo i szybko, a kiełki o ciekawym zabarwieniu są pełne smaku i stanowią zdrowy przysmak, bogaty w cenne składniki pokarmowe.
Dostępność: powyżej 20
Wysyłka w: 24 godziny
Nasiona na kiełki RUKOLA Toraf 10g
Kiełki rukoli zawierają dużo błonnika, kwasu tłuszczowego omega-3, które działają stymulująco na pracę układu pokarmowego. Przyśpieszają trawienie tłuszczów, obniżają poziom cholesterolu we krwi. Zawarty w kiełkach rukoli kwas alfa-linolenowy nadaje im orzechowego posmaku. Dodane do potraw urozmaicają ich smak i stymulują apetyt. Ponadto kiełki rukoli sa bogatym źródłem mikro elementów takich jak cynk, fosfor, magnez, miedź, potas, siarka, wapń i witamin A, C, K i B.
Dostępność: powyżej 10 - Zapytaj o większą ilość kontakt@ogrodniczowiniarski.pl
Wysyłka w: 24 godziny